Ομαδική θεραπεία ερωτικών σχέσεων

Γιατί νιώθω αμήχανα κάθε φορά που αισθάνομαι σεξουαλικη έλξη; Τί είναι αυτό που φοβάμαι και συνεχώς το συναντώ μπροστά μου;

Η ομάδα θα προσπαθήσει να δώσει απάντηση στα παραπάνω και σε άλλα παρόμοια ερωτήματα σε μια εποχή που οι διαπροσωπικές και ιδιαιτέρως οι ερωτικές σχέσεις θεωρούνται πιο πολύπλοκες παρά ποτέ. Απευθύνεται σε κάθε άτομο, άνδρα ήταν γυναίκα, επιθυμεί να δουλέψει πιο βαθειά  τέτοιου είδους ζητήματα.

Μέλημά της αποτελεί η υποστήριξη των συμμετεχόντων και η ενθάρρυνσή τους να έλθουν  πιο κοντά στον εαυτό του και στις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες. Μέσα από την κατανόηση και εξήγηση της συμπεριφοράς τους, θα προσπαθήσει ο καθένας να βρει εκείνες τις επιλογές που του ταιριάζουν καλύτερα, να δοκιμάσει καινούργιες λύσεις πιο χρήσιμες για το ίδιο, νιώθοντας έτσι περισσότερο σίγουρος και άνετος με τον εαυτό του και με τους άλλους.

Μέσα σε ένα περιβάλλον σεβασμού και εχεμύθειας δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να διερευνήσουν καταστάσεις, σχέσεις, βιώματα με δημιουργικό τρόπο, μέσα από διάφορες ψυχοθεραπευτικές τεχνικές κάτω από το φως της συστημικής θεραπείας.

Όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μία φορά ανά 15 μέρες. Κάθε συνάντηση διαρκεί 2 ώρες και το κόστος της είναι 15 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *