Ομαδική θεραπεία άγχους – κρίσεων πανικού

Καθημερινά, συνεχείς και ραγδαίες αλλαγές απαιτούν τη δική μας εγρήγορση και επαγρύπνηση για να αντιμετωπιστούν. Καλούμαστε διαρκώς να ανταπεξέλθουμε σε νέες καταστάσεις που μας φαίνονται απειλητικές αντιδρώντας με άγχος. Συμπτώματα, όπως οι κρίσεις πανικού, τα ψυχοσωματικά συμπτώματα, οι φοβίες και οι ψυχαναγκασμοί αγγίζουν πλέον όλους τους ανθρώπους

Η ομάδα απευθύνεται σε κάθε άτομο, άνδρα ή γυναίκα, επιθυμεί να ασχοληθεί με τα παραπάνω ζητήματα και να δουλέψει πιο βαθειά τους προσωπικούς του προβληματισμούς. Μέλημά της αποτελεί η υποστήριξη των συμμετεχόντων σε κρίσιμες στιγμές και η ενθάρρυνσή τους να έλθουν πιο κοντά στις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες. Μέσα από την κατανόηση των αισθημάτων και της συμπεριφοράς τους, θα προσπαθήσουν να βρουν εναλλακτικές επιλογές, πιο ταιριαστές για τους ίδιους, να δοκιμάσουν καινούργιες λύσεις πιο χρήσιμες και λειτουργικές για τη ζωή τους, αλληλεπιδρώντας πιο εποικοδομητικά και αρμονικά με τον εαυτό τους και τα σημαντικά για αυτούς πρόσωπα (σύντροφοι, παιδιά, γονείς, συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι).

Μέσα σε ένα περιβάλλον σεβασμού και εχεμύθειας δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να διερευνήσουν καταστάσεις, σχέσεις, βιώματα με δημιουργικό τρόπο, μέσα από διάφορες ψυχοθεραπευτικές τεχνικές κάτω από το φως της συστημικής θεραπείας.

Όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μία φορά ανά 15 μέρες. Κάθε συνάντηση διαρκεί 2 ώρες και το κόστος της είναι 15 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *