Βιωματικό Σεμινάριο Ευεξίας: Χρέος και Επιθυμία

«Τόσα βιβλία και ούτε ένα φυλλάδιο που να δίνει τη συνταγή
της ευτυχίας!»
Δημήτρης Δημητριάδης

Εικόνες, ιδέες, σκέψεις, γεγονότα, απόψεις, ήχοι μας πλημμυρίζουν καθημερινά και εμείς, κάπου στη μέση, στροβιλιζόμαστε σα φυλλαράκια που πέφτουν από ένα απροσδιόριστο δέντρο. Ανήμποροι να αντιδράσουμε, παραδινόμαστε στη δίνη τους προσπαθώντας να κρατηθούμε από ό, τι βρούμε μπροστά μας. Και ναι! Τα καταφέρνουμε, μέχρι το κράτημα να κοπεί και να παρασυρθούμε πάλι στη ρουφήχτρα της ζωής.

Πώς θα καταφέρουμε να βρούμε τη στάση που μας ταιριάζει, το κράτημα που να αντέχει στα χτυπήματα και να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα;

Το μυστικό βρίσκεται μέσα μας, στη ενδυνάμωση του εσωτερικού μας κρατήματος. Για πολύ καιρό θυσιάζαμε τις προσωπικές μας ανάγκες μας στο βωμό της επιβίωσης. Τώρα πια συνειδητοποιούμε ότι αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα και αλληλοεξαρτώμενα το ένα από το άλλο. Η αναζήτηση της προσωπικής μας ευεξίας μοιάζει με καθήκον και δικαίωμά μας.

Στόχος του διήμερου σεμιναρίου είναι μέσα από βιωματικές τεχνικές να ενθαρρυνθεί ο καθένας μας και να υποστηριχθεί ώστε να έρθει πιο κοντά στον εσωτερικό του άξονα, εκεί όπου το χρέος και η επιθυμία βαδίζουν χέρι χέρι, όπου ο ευρύτερος εαυτός νιώθει ικανοποιημένος και η ψυχική διάθεση αναπτερωμένη.

…όπου το δέντρο της ζωής μας καταφέρνει να πάρει τη μορφή που ονειρευόμαστε…

 

Συντονίστρια – Εμψυχώτρια:
Κατερίνα Όλκα Ψυχολόγος – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Τόπος: Νταμούχαρη Πηλίου, Νομός Μαγνησίας

Ημερομηνία: Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Κόστος: 75€ (Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα του σεμιναρίου & η διαμονή με πρωινό και ένα γεύμα). 110€ (Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα του σεμιναρίου, η διαμονή με πρωινό και ένα γεύμα και η μεταφορά).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *